Barion Pixel

Kék-Lukács Kék Kenőcs ZERO - Termékismertető

Kék-Lukács Kék Kenőcs ZERO - Termékismertető
Mit kell tudni a Kék-Lukács Kék Kenőcs ZERO kenőcsről? Minden egy helyen!

Rendeltetés:
Bőrápoló, negatív környezeti ártalmaknak kitett és stresszes bőr ápolására.

Állítások:
Összetevőinek köszönhetően a készítmény megnyugtatja, illetve segíti helyreállítani a bőr eredeti állapotát. Használata támogatást nyújt a bőrnek a negatív külső tényezők elleni védekezésben. A kenőcsben lévő természetes növényi kivonatok, illetve a bőrazonos lipid komponens jótékony hatással vannak a kipirosodott, gyulladt és száraz bőr ápolására olyan módon, hogy hidratálják a bőrt és egyensúlyba hozzák annak mikroflóráját.

Felhasználás:
Reggel és este gyengéd mozdulatokkal vigye fel a megtisztított, megszárított, kezelni kívánt bőrfelületre, gyengéden oszlassa el, lágy mozdulatokkal juttassa a bőrbe. Tapasztalat szerint a reggeli-esti használat kétszer olyan gyors javulást eredményez.

 

 

Felhasználásra vonatkozó óvintézkedések:
Külsőleg! Ne nyelje le! A készítményt csak ép, sérülésmentes bőrfelületen használja. Felnőttek részére. Gyermekektől távol tartandó! Vigyázzon, hogy sebbe, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön! Használat előtt 24 órával végezzen egy kis bőrfelületen (csuklón) bőrpróbát. Ne használja, ha a készítményben található bármely ható- vagy alapanyaggal szemben érzékenysége van. Amennyiben a készítmény használata során allergiás reakciót, fokozott érzékenységet észlel, azonnal távolítsa el a készítményt langyos vízzel, forduljon orvoshoz és ne használja tovább a készítményt. A készítményt fénytől védett helyen tárolja, 5-25°C-on.

Gyártási tételszám: Lásd a csomagoláson

30 ml

Minőségét megőrzi a gyártástól számított két évig.

Összetevők (Ingredients [INCI] ) :
Petrolatum, Aqua, Zinc Oxide, Cera Alba, Lanolin Alcohol, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Achillea Millefolium Oil, Chamomilla Recutita Flower Oil, Phytosphingosine HCl, Limonene

 

A Kék-Lukács Kék Kenőcs ZERO megrendelhető webáuházunkból ide kattintva!

 

Gyártó:
Kék-Lukács Kft.

Forgalmazó:
MateWorks Kft

Tartalomhoz tartozó címkék: Jó tudni!