Barion Pixel

Értesítések kezelése

Mint a legtöbb webáruház, a lukacskrem.hu is küld időnként üzeneteket vásárlóinak.

Ezek az üzenetek az alábbiak lehetnek:

 

Hírlevél:

Alkalmanként hírlevelet küldünk a megadott e-mail címére. Ez tartalmazhat értesítést friss akcióinkról, vagy híreket, érdekességeket, tippeket.
A hírlevélre történő feliratkozáshoz használhatja a főoldalon elhelyezett blokkot, mindössze nevét és az e-mail címét kell megadnia.
Leiratkozás: A hírlevélről való leiratkozáshoz kövesse a linket, melyet a hírlevél alján talál. Ez a link minden hírlevélben megtalálható.

 

Rendszerüzenet:
Felhasználói események kezelésekor rendszerünk automata e-maileket küldd a felhasználó részére. Ilyen esemény maga a regisztráció, hírlevél feliratkozás, a vásárlás állapota, visszaigazolása. Továbbá e-mailen tájékoztatjuk vásárlóinkat a jogi hírekről (pl. ÁSZF változás), biztonsági és adatvédelmi közleményekről. Ezekről az értesítőkről technikai okokból leiratkozni nem lehet. 

 

Push üzenet

Amennyiben engedélyezi böngészőjében, alkalmanként Push üzenetet küldünk új akcióinkról, termékeinkről, fontosabb híreinkről.
Feliratkozni a Push üzenetek fogadására a felugró ablakon lévő Engedélyezés-re történő kattintással lehet. Mobil eszközökön hasonló ablak jelenik meg. A Letiltásra történő kattintás esetén nem jelennek meg Push üzenetek.
A választás bármikor módosítható a böngészőben a címsorban történő lakatra történő kattintáskor. Adatvédelmi okokból mi nem tudjuk az aktív feliratkozást megszüntetni.
Mivel böngészőnként és eszközönként más és más a Push üzenetek kezelése, így összegyűjtöttük a legelterjedtebb útmutatókat ezzel kapcsolatban: