Barion Pixel

Csomagautomatába kérted a csomagod? Erre mindenképp figyelj nyáron!

Csomagautomatába kérted a csomagod? Erre mindenképp figyelj nyáron!

Egyszerű, rugalmas, kényelmes és olcsóbb – sok-sok előnyét sorolhatnánk a csomagautomatáknak. Vannak azonban olyan fontos dolgok, amire oda kell figyelni – különösen nyáron!

Nyári hőség: bizony mindannyiunkat megvisel a kánikula, de nem tesz jót a termékeknek sem. A Kék-Lukács krémeket maximum 25 fokos helyen szabad tárolni, hogy az eredeti minősége megmaradjon. Amennyiben olyan csomagautomatába kéred a csomagod, mely kültéri, és tudod róla, hogy nem árnyékos helyen vagy beltéren áll, próbáld meg még aznap átvenni! A napon álló automaták sajnos rendkívül fel tudnak forrósodni, mely károsan hat a krémek minőségére, mi több: akár tönkre is teheti. Épp ezért nyomatékosan kérjük: ha a nyári időszakban csomagautomatába kéred a csomagod kiszállítását, menj érte minél előbb!

Fontos tudni: a csomagautomatákba érkezett csomagok átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre! Amennyiben ez idő alatt nem történik meg a csomag felvétele, azt a GLS automatikusan visszaküldi hozzánk, és a rendelés így törlésre kerül.

 

További információ a szállítási módjainkról és díjakról ide kattintva olvasható!

Tartalomhoz tartozó címkék: Jó tudni! Szállítás